O Evilu

Marka powstała w 2013 roku jako pizzeria Evil Ristorante Italiano. Od tego czasu przeszliśmy wiele zmian i przeobrażeń. Wielkość i skala tych zmian są dziełem naszych wiernych gości. Ostateczny obraz naszej marki, lokalu i menu macie możliwość zweryfikować na miejscu, pod szyldem Evil Steak House.

Nasi liczni dostawcy dbają o jakość dostarczanego do nas mięsa. Kładziemy na to szczególny nacisk, selekcjonując tylko najlepsze, najświeższe produkty. Nasze Mega Steki powstają z mięs długo sezonowanych, pochodzących z różnych krajów jak Argentyna, Brazylia, Urugwaj czy Japonia. My jednak stawiamy na polskie mięso.

Starannie dobrane świeże warzywa i owoce z których tworzymy kompozycje sałatkowe w zestawieniu z pieczonymi ziemniaczkami wspaniale współgrają z naszymi stekami.

Jeżeli jesteś na coś uczulony (np. konkretny składnik) lub jesteś w trakcie diety, poinformuj nas, a my o to zadbamy - przygotujemy taki posiłek, jakiego oczekujesz. Jesteśmy dla Was!

Każdego miesiąca pracujemy nad nowymi daniami, które dopieszczą Wasze podniebienia i pobudzą kubki smakowe. Stale się dla Was rozwijamy, dopasowując menu do największych wymagań.

Zmieniamy kulinarne przyzwyczajenia Polaków. Wielu zadowolonych gości jest dowodem na to, że robimy to z sukcesem.